Nogle af opskrifterne har jeg fået af min gode veninde Jeanne, andre har jeg smagt, set i tv, læst om et eller andet sted osv.
Så det er noget af en blandet landhandel, hvor jeg har ændret/tilrettet med de ting som jeg godt kan lide. Så vær ikke bange for f.eks. at udskifte champignon med rød peber mv., det er kun fantasien som sætter grænser, og husk vær heller ikke bange for at bruge krydderier.
Rigtig god fornøjelse og velbekomme!
Malene
Boller
Hvidkålsret - både nem og billig.
Indbagt laks
Karryret - med ris.
Kyllingefilet med flødeost
Mørbradbøffer i gorgonzolasovs
Pastaret til vegetarer
Pølsehorn
Tomatsuppe
And - den traditionelle, der aldrig slår fejl
Hvidt brød - med bagemaskine, selvfølgelig
Opdateret d. 11.11.2006 | Gå til toppen | Du var besøgende nr. 26609 på vores site |